I handbagasjen – 5

Frå PS #3
Foto: Ole Musken / Palookaville

HELLO munnspray KUSMI Tea, 20 posar Pure Abundance Shampoo 50 ml, Style Prep 30 ml, Rosemary Mint Shampoo 50 ml og Tourmaline Charged 4-Step Skin Care frå AVEDA. Daily våtserviettar, pakke på 10 stk DERMICA  Reiseduftlys ECOYA  Skin Food WELEDA Handsprit med sitron CRABTREE & EVELYN Facial Mist Organic White Tea MAYAWATER FACIAL MIST

HELLO munnspray
KUSMI Tea, 20 posar
Pure Abundance Shampoo 50 ml, Style Prep 30 ml, Rosemary Mint Shampoo 50 ml og Tourmaline Charged 4-Step Skin Care frå AVEDA.
Daily våtserviettar, pakke på 10 stk DERMICA
Reiseduftlys ECOYA
Skin Food WELEDA
Handsprit med sitron CRABTREE & EVELYN
Facial Mist Organic White Tea MAYAWATER FACIAL MIST

I handbagasjen – 3

Frå PS #3
Foto: Ole Musken

Smooth Infusion Style-Prep Smoother 25 ml, 
Brilliant stylinggele 25 ml
Dry Remedy Moisturizer Conditioner og Shampoo, begge 40 ml
Phomollient Styling Foam 50 ml
Enbrightenment 4-step Skin Care Kit
Alt frå AVEDA.

Reiseduftlys VOLUSPA  
Lavande Foaming Bath 100 ml og handkrem 30 ml frå L´OCCITAN
Conditioner 02 KARMAMEJU
MAYA WATER Facial Mist Pure 70 ml

I handbagasjen – 2

Frå PS #3
Foto: Ole Musken

Volumizing Tonic 40 ml AVEDA  
Hand Relief handkrem 40ml AVEDA  
Damage Remedy Restructing Shampoo 50 ml AVEDA  
Damage Remedy 25 ml AVEDA  
Figuier duftlys DIPTYQUE/ HEAVEN SCENT
Delicius Paste 50 ml og Milk Consentrate 50 ml L´OCCITAN
Reisesett frå L:A BRUKET med, såpe, sjampo, balsam og body lotion

Skjønnhetsfavoritter

Fra PS# 5
Styling: Pauline Naerholm
Foto: Martin Rustad Johansen / Palookaville

DUFTA AV GUCCI-ARKIVA

Frå PS #4
Tekst: Jonas Øren
Foto: Ole Musken / Palookaville

0E6A0096.jpg

GUCCI BAMBOO

På grunn av mangel på materialar og råvarer i fascisttida i 40-åra i Italia, vart utypiske material brukt i Gucci sin produksjon av vesker og reiseartiklar. Blant desse vart bambus brukt som handtak og vart slik eit av dei første ikoniske designelementa hos Gucci. Sidan har bambus vore ein viktig del av Gucci sin designidentitet, og er brukt som detaljar på vesker og sko, på klokker og smykker, samt i illustrasjonar i prints. 
Parfymen Gucci Bamboo er ein parfyme som er for den moderne Gucci-kvinna. Slank og elegant blomstrar bambusen i ekstreme værforhold og er sterk som stål. Dette er karaktertrekk som Gucci vil gi sine kvinnelege kundar, og vil med parfymen hylle Gucci-kvinna og bambusplanta.

Gucci Bamboo blandar eksotiske blomsternotar med notar av tre. Hovudnotar av bergamot blandast slik med hjartenotar frå casablancalilje, ylang ylang og ein base av sandeltre.

 

GUCCI FLORA

Det var faktisk Grace Kelly som fekk det første silkeskjerfet med blomsterprintet – det kjende Flora-motivet til Gucci. Rodolfo Gucci ville gi prinsessa av Monaco ein spesiell gåve, og gav kunstnaren Vittorio Accornero i oppdrag å skape eit blomstermønster. Mønsteret hadde ni bukettar av blomar frå dei fire ulike årstidene, med bær, insekt, sommarfuglar og augestikkarar, alt gjengitt i sterke fargar. Sidan 60-talet vart mønsteret først tatt fram frå arkivet i 2005 av dåverande sjefsdesigner, Frida Giannini. Seinast for Cruise-kolleksjonen 2015 vart ein ny versjon av det ikoniske mønsteret laga i samarbeid med den canadiske kunstnaren Kris Knight. Giannini ville då skape ein oppdatert og moderne versjon av det kjende mønsteret,då med ein mørkare undertone. Dette vart motiv på lette kjolar og skjorter, samt vesker og accessories. 
Parfymen Gucci Flora er inspirert av det ikoniske blomstermønsteret og er sensuell og feminin med notar av peon, sitrus, rose, osmanthusblom, patchouli og sandeltre.

VOLUM

FRISØR OG HÅRSTYLIST LENE SKAUG ANBEFALER PRODUKTER FOR VELDUFTENDE OG STORT HÅR.

Fra PS #3
Foto: Hinda Fahre / Palookaville

Luftig og velduftende sommerhår – Kjølige og parfymerte bølger

1. Start med å vaske håret med en kjølende sjampo, gjerne BB Tonic med avkjølende tea tree­olje og pepper­ mynteekstrakt.

2. Føn inn volum og fall samtidig som du bruker en rundbørste i medium størrelse.

3. Når håret er tørt, sprayer du inn volum rundt kantene av frisyren med en hårspray eller tørrsjampo som gir tekstur. Bruk føn og form med hendene for ekstra effekt.

4. Jobb inn en liten ert med BB Brilliantine­krem i hårendene. Denne samler håret uten å tynge og får looken til å se litt uvøren ut.

5. Avslutt med Oribes Côte d’Azur Hair Refresher. Denne er perfekt å bruke etter noen timer på stranden.

LAKK

Les mer om negler og håndpleie i siste PS: MAGASIN.

MASCARA

Mascara er dei fleste sin make-up to-go, uavhengig av trender og tendensar. Om ein går tander og naturell som dei alveaktige Dior-jentene til Maria Grazia, eller markert og spissa som Ghesquiere sine storby-amazonar for Louis Vuitton.

Read More

MAKE-UP TIL SOMMEREN

Det har kommet mange spennende nyheter i sminkedisken denne våren og sommeren. Vi ser på nye lanseringer og tar også fram noen tidligere fulltreffere du må prøve denne sommeren!

Read More

SOMMERDUFTER TIL HENNE

Er du en trofast parfymebruker og holder deg til én duft om gangen har du gjerne likevel én vinterduft og en sommerduft. Når den lysere årstiden kommer er det mange av oss som gjerne går over til friskere, mer sommerlige dufter samtidig som vi går over til sommergarderoben.

Read More