Resirkulerte tepper

Layered_Power_of_thought_ENV_2.jpg

Moderne orientalske tepper med historie.

Teppene i Layered sin nye kolleksjon Recycle Shaggy er skapt med sterk påvirkning fra orientalsk kultur og tradisjon. I den orientalske tradisjonen kan et teppe representere styrke og trygghet, visdom, evighet og fred. Kombinasjonen av de magiske symbolene gir hvert teppe sitt unike uttrykk. Med veverens ønske om å beskytte den menneskelige ånden fra negative energier, er pleddene laget for å skåne eieren fra livets mørke elementer.

Hvert enkelt teppe forteller en historie gjennom de ulike symboler. Noen av symbolene presentert er; beskyttelsen mot det tredje øyet – om du har dette symbolet ved deg, vil ikke onde makter kunne skade deg. Og livets tre, som symboliserer samholdet mellom de fire elementene – jord, vind, luft og ild.

Kolleksjonen er bærekraftig og er laget av resirkulert ull. Materialene er holdbare,