På bordet 3

IMG_0601.jpg

Sur la table (Fr: På bordet)

Foto: Ole Musken / Palookaville

Ting man er glad i og man vil skal vare lenge krever oftest stell og god oppbevaring. Vesker, sko og andre produkter i skinn trenger pleie og fuktighet, akkurat som hud. Kroppssalve 270,– og toner 390,– til ansikt fra Aesop / Heaven Scent. Geraniumbladene i salven virker mykgjørende på tørr og stram hud. Toneren inneholder mellom annet grønn te som virker avslappende på stresset ansiktshud. Øynene er også viktig å ta vare på. Solbriller fra Victoria Beckham Eyewear 2900,– Krogh Optikk.

Om ting får en fast plass vet man vanligvis hvor man finner dem. Nøkkelhank og fat i tovet ull 1000,– og skinn 3500,– / Hermès. Også halsband 4200,– , skjerfring 1400,– og klokka 17225,– er i fra det franske motehuset. Diamantring i fra Thune. Myntpung fra Balenciaga 800,– /Ma Vintage. Maleri, fruktfat, bilderamme og fjær i fra Rydeng Kunsthandel.