London – 1

The MaE Deli

Du har kanskje hørt om Deliciously Ella, en britisk mat-blogger som nå har tre caféer spredt rundt i London. Ikke rart, ettersom maten er fantastisk god (og sunn) og atmosfæren ved de ulike caféene er imøtekommende og hjemmekoselig, men også moderne og fresh. Her går jeg alltid innom for en matcha latte med mandelmelk eller "sweetpotato falafels" med gresk salat og mynte. 

21 Seymour Pl, Marylebone, London

IMG_6521.jpg
IMG_6513.JPG
IMG_6611.JPG
0E1A4FE7-AAA2-48A2-ABAF-7D30F667A831.jpg

The Wardor News

Denne magasinsjappa har alt – til gode priser – fra utendlandske store magasiner, til norske litt mindre.  Greit å vite, hvis man begynner å savne hjemlandet. 

118-120 Wardour St, Soho, London

IMG_6498.JPG

IMG_6505.JPG
IMG_6522.jpg

My Cup of Tea

Fem minutter fra Wardor News, finnes en hyggelig liten passasje med et knippe nisje-butikker kalt Ham Yard Village. En av disse er My Cup of Tea. Her kan du utforske de forskjellige smakene og duftene fra store glasskrukker, akkurat som i en parfymebutikk. Butikken har god variasjon og høy kvalitet på produktene de selger. 

5 Denman Pl, Soho, London