Portefølje: Hinda Fahre

Fotograf: Hinda Fahre
Agent: Palookaville

 Korleis vil du beskrive den fotografiske stilen din?

— Fargerik, stilisert og uhøytidelig

Korleis utvikla interessa for fotografi seg og korleis har uttrykket ditt blitt til med tida?

— Jeg har har alltid hatt en interesse for bilder, form og estetikk.
Egentlig er det litt tilfeldig at det ble fotografi jeg holder på med. Min utvikling skjer kontinuelig gjennom å teste nye greier –  forskjellige prosesser og teknikker. Det er så mye jeg har lyst til å teste og lære.

Kva inspirerer deg?

— Ulikheter

Kva påverkar deg i arbeidet ditt og gjer at du har det spanande bak kamera?  

— De jeg jobber med.

Kva vil du aller helst ta bilete av?

— Sommeren

For PS: MAGASIN har du fungert nesten som ein husfotograf. Kva har magasinet gjort for utviklinga av deg som fotograf?

— Det har gitt meg mulighet til å jobbe med masse fine folk. Det har også vært fint å se og få være en del av hvordan magasinet har utviklet seg fra ide til realitet og hvordan det fortsatt er i utvikling.