PS: Blomar

DIVERSE BLOMar à LA ps: magasin

Foto: Ole Musken / Palookaville
Styling: Najet Rydeng

Fra PS #8
Tapet: Christians
Vaser: Gathering Objects

Foto: Trine Hisdal / Tinagent
Styling: Pauline Naerholm

Foto: Hinda Fahre / Palookaville

Fra PS #4
Vaser: Magnor

Foto: Massimo Leardini
Styling: Pauline Naerholm

Fra PS #3
Parfyme: Un Jardin Sur Le Nil – Hermès
Smykke: Camilla Prytz

Foto: Massimo Leardini
Styling: Pauline Naerholm

<

Frøken Flood Blomster

I nydelege funkislokalar ligg Frøken Flood Blomster like ved Bislett Stadion. Opprinneleg låg ein blomsterforretning i lokala då bygningen vart til og skiltet som seier «Blomster» er originalt og freda.

Rommet er tidlaust og har ei spanande og
utradisjonell innreiing. I tillegg til flotte
blomar og oppsatsar, definert av sesong, finn
ein interiør og særs flotte stearinlys.

Sofies Plass 3, Oslo

 

PS: MAGASIN 2

Foto: Hinda Fahre / Palookaville Styling: Pauline Naerholm Modell: Vaar / Heartbreak  Topp: Epilogue by Eva Emanuelsen Alt annet er fra Gimle Parfymeri

Foto: Hinda Fahre / Palookaville
Styling: Pauline Naerholm
Modell: Vaar / Heartbreak

Topp: Epilogue by Eva Emanuelsen
Alt annet er fra Gimle Parfymeri

 

Daisy, Eau de Toilette & Daisy Eau So Fresh
MARC JACOBS 

Tusenfrydblomen på norsk representerer så mangt. Ung kjærleik og typiske scenario rundt elskar, elskar ikkje. Han spreier seg raskt og kan sjåast tett i tett på grasenger og på jorder, som på høgsommaren ofte er kvitare enn grøne. Blomen er standhaftig og veks vilt. Marc Jacobs sine duftversjonar av blomen speler mykje på det friske, reine og ungdommelege, samt det som er meir utemma og frigjort. 

Sophia Coppola har laga filmar som understrekar dette, med unge, kvitkledde jenter som på på sett og vis spring ut i blomst på same måte som grøne og blomande omgivna- der i høgsommar. Med ein estetikk som minnar om David Hamilton-bilete og filmen «The Virgin Suicides», blir ramma Sophia Coppola og Juergen Teller skapar rundt parfymen komplett. 

Foto: Ole Musken / Palookaville

Dufta er feminin, enkel og ukomplisert med toppnotar av markjordbær, hjartenotar av ol, jasmin og gardenia og ein botn av ulike trenotar. Eau So Fresh-versjonen er både meir fruktig og potent enn Eau de Toilette-dufta. Her er frukt og bær i toppnotane, blomster som rose og ol i hjartet og botnen med musk, tre og plomme. Flakongane er morosame og minner om pop-art med dei teiknefilmaktige blomane i korken. Her blir det klassiske kombinert med det leikne, noko som passar godt saman med både dufta og identiteten som viser til enkel og evigvarande sommer. 
 

PS: MAGASIN 6      

Fra PS #8
Vase: Eske
Tapet: Christians

Foto: Trine Hisdal / Tinagent
Styling: Pauline Naerholm

Fra PS #8
Vase: Balzac

Foto: Trine Hisdal / Tinagent
Styling: Pauline Naerholm

Fra PS #4
Vaser: Kähler

Foto: Massimo Leardini
Styling: Pauline Naerholm

Fra PS #4
Foto: Massimo Leardini