MAKE-UP TIL SOMMEREN

Tekst, foto og moving image: Solveig Knutsen / Palookaville

Mange spennende nyheter er å finne i sminkehyllene denne våren og sommeren. Vi ser på nye lanseringer og tar også fram noen tidligere suksesser som kan vere verdt å prøve denne sommeren.

YSL TINT-IN-BALM nok 349,-

YSL TINT-IN-BALM nok 349,-

Nå kommer oppfølgeren til YSLs ikoniske Volupté tint-in-oil! VOLUPTÉ TINT-IN-BALM er en lipbalm som gir farge og samtidig pleier leppene. Det ytterste laget med farge omkranser en hjerteformet kjerne av balm som pleier leppene. Finishen er saftig og glansfull uten shimmer, og har en deilig duft!

HR LASH QUEEN FELINE BLACK WATERPROOF nok 325,- YSL VERNIS À LÉVRES nok 305,- YSL LES SAHARIENNES BRONZING STONES nok 465,- LANCOME MATTE SHAKER nok 195,- ARMANI POWER FABRIC FOUNDATION nok 465,-

HR LASH QUEEN FELINE BLACK WATERPROOF nok 325,-
YSL VERNIS À LÉVRES nok 305,-
YSL LES SAHARIENNES BRONZING STONES nok 465,-
LANCOME MATTE SHAKER nok 195,-
ARMANI POWER FABRIC FOUNDATION nok 465,-

Ser du etter en god vannfast mascara? HELENA RUBINSTEIN FELINE BLACK er perfekt om du skal på stranden, i bassenget, eller hvis det regner på hytta.

Den perfekte bronzeren er kommet i denne fantastiske limited edition innpakningen fra YSL, inspirert av jungel og safari.

Den populære leppefargen fra Lancôme i drink shaker-innpakning kommer nå i en matt finish. Den nye LANCÔME MATTE SHAKER er like gøy å bruke som juicy shaker, men har en mer langvarig effekt og mer fargepigment, samtidig som den kjennes like lett og behagelig på leppene.

Sommeren er for mange den store selskapssesongen, og skal du for eksempel i bryllup og trenger en foundation som dekker og varer, kan vi anbefale ARMANI POWER FABRIC. Den har allerede rukket å bli en bestselger med sin fantastiske dekkevne og samtidig nydelige finish.
 

DIOR 5 COULEURS ØYESKYGGEPALETT nok 525,- DIORSHOW PUMP'N'VOLUME MASCARA nok 325,- DIORSHOW KHÔL LINER nok 230,-

DIOR 5 COULEURS ØYESKYGGEPALETT nok 525,-
DIORSHOW PUMP'N'VOLUME MASCARA nok 325,-
DIORSHOW KHÔL LINER nok 230,-

DIORs nye lansering PUMP'N'VOLUME, den første maskaraen du kan klemme på! Les mer om den i vår mascara-artikkel. Sammen med denne lanseringen kommer også nye KHÔL LINER med en smudging svamp i den ene enden, og fantastisk flotte øyeskyggepalletter i flere fargekombinasjoner.

LANCOME CUSHION BLUSH SUBTIL nok 429,-

LANCOME CUSHION BLUSH SUBTIL nok 429,-

Denne lekre blushen kom på markedet i fjor sommer, og vi liker den så godt at vi tar den fram denne sommeren også! LANCOME CUSHION BLUSH SUBTIL er basert på air cushion-teknologien, som er mer kjent i foundationverdenen. Blushen er perfekt for en glødende look, og et veldig fint alternativ for en pudderblush i sommermånedene. Den er veldig lett å påføre og har mye fargepigment!

GIORGIO ARMANI ECSTASY LACQUER nok 300,- GIORGIO ARMANI LIQUID SUMMER nok 450,- GIORGIO ARMANI EYE TINT nok 280,- YSL FULL METAL SHADOW nok 270,- LANCOME MONSIEUR BIG MASCARA nok 270,- YSL VERNIS À LÉVRES VINYL CREAM nok 350,-

GIORGIO ARMANI ECSTASY LACQUER nok 300,-
GIORGIO ARMANI LIQUID SUMMER nok 450,-
GIORGIO ARMANI EYE TINT nok 280,-
YSL FULL METAL SHADOW nok 270,-
LANCOME MONSIEUR BIG MASCARA nok 270,-
YSL VERNIS À LÉVRES VINYL CREAM nok 350,-

I sommer er det absolutt en gylden look som teller, også som øyenskygge. Nydelig skimrende får du hos ARMANI EYE TINT, og vil du ha litt ekstra glitter er den nye YSL FULL METAL SHADOW "The One".

Det er ikke sommer uten LIQUID SUMMER fra ARMANI. Perfekt bronzer for en glødende, solbrun look!

LANCÔME introduserer den nye typen i byen, MONSIEUR BIG. Den nye maskaraen gir deg XXL vipper med en bølget børste og en intens volumformel. Liker du volum på vippene er dette mascaraen for deg!

Skal du ut og farte i sommer og vil se fresh ut, men slippe å bekymre deg for om leppefargen sitter?  VINYL CREAM fra YSL sitter godt på, og fargene er så pene at du kan forvente å få flere komplimenter i sommer!