NYTENKENDE HUDPLEIE

Tekst, foto og moving image: Solveig Knutsen / Palookaville

I hudpleiehyllene finnes mange nye og interessante produkter som det kan være spennende å ta en nærmere titt på.

Serien HELENA RUBINSTEIN PRODIGY POWERCELL inneholder stamceller fra planter. Plantestamcellene skal gjøre at huden oppfører seg som yngre hud. Serien skal  glatte ut huden og gi tilbake glød og farge i ansiktet.

DSC_0221_web.jpg

HELENA RUBINSTEIN lanserte høsten 2016 FORCE C₃ EYES, et øyepleieprodukt som både kan benyttes som en maske og til daglig pleie. Den inneholder Vitamin C, som virker mykgjørende og mellom annet forebygger mørke ringer og hovenhet rundt øynene.

I LANCÔMEs hyller har det kommet en ny ansiktsrens. MIEL-EN-MOUSSE er en 2-i-1 rens med akasiehonning, som dufter så deilig at du blir avhengig. Rensen er effektiv og fjerner all makeup, samtidig som den ikke tørker ut huden.

BIOTHERM LIFE PLANKTON MASK er en hydrogel maske med høy konsentrasjon av life plankton, en ingrediens Biotherm baserer produktseriene sine på. Masken påføres på kvelden, og da gjerne med LIFE PLANKTON BRUSH. Produktet beroliger og skal bidra til gjenoppbygging av huden over natten. Masken kjennes kjølende og gir en innpakningseffekt, slik at huden føles innhyllet, samtidig som at den får puste.

DSC_6414_web2.gif

LANCÔME VISIONNAIRE CRESCENDO skal gi deg vakker hud på 28 netter. Som en videreutvikling av serumet VISIONNAIRE har LANCÔME utviklet denne totrinns peelingkuren – nattpleie som rett og slett skal forsterke skjønnhetssøvnen.

Kuren er todelt, med et serum i hver ende av produktet som du benytter i to steg. Det første serumet fungerer som forberedende eksfoliering. Dette brukes de første 14 nettene av kuren. Serumet løfter huden og hjelper den å nyttiggjøre seg av de aktive ingrediensene.

Steg to har høyere intensitet og skal benyttes de neste 14 nettene. Serumet hjelper å fornye huden og forbedre utstrålingen.

Sammen vil de to stegene glatte ut hudens overflate, minske synlige porer, jevne ut fargeforskjeller og gjøre linjer og rynker mindre markerte.