Café Rouleur

Frå PS #8
Tekst: Jonas Øren
Foto: Simen Øvergaard / Palookaville

På Rouleur kan ein kome både tidleg og seint.

I tillegg til den svarte kaffien tilbyd dei handpressa espresso (!) og eit breitt utval av spesielle tesortar. Den grøne teen frå Japan kjem frå TOKU, som er laga i samarbeid med Takuro Oyama, ein japansk temeister.

Drinklista byttast ut kvar månad og baserer seg på sesong og fenomen i sykkelsporten. Namn på drinkane er eksempelvis Knust Nese og Faens Flanders Sæuer. Ølet kjem frå Dronebrygg, mikrobrygg frå kjellaren på Kunstnernes Hus. Til drikka kan ein bestille charcuterie tallerknar med diverse pølser og ost, samt ulike bakst på dagtid.

Poenget er at du skal kunne bli og henge ut, anten du ventar på at sykkelen din skal bli fiksa eller ikkje.

rouleur.jpg
Fra PS #4

Fra PS #4

Frå PS #4

Frå PS #4

CAFÈ ROULEUR
Ullevålsveien 16a, Oslo