Mardou & Dean

MAJORSTUA – PS #8

Mardou & Dean er i fri stigning oppover og utover dei norske landegrensene. Utgangspunktet til designarane Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors var jeans og lær, men kolleksjonane er nå blitt mykje meir omfattande. Butikken på Majorstua i Oslo er den første butikken som vart åpna, og fungerer også som showroomet til designarduoen. Staden ligg litt av hovudåra, Bogstadveien, og blir slik ei lita overingr i Majostue-labyrinten.

Om ein er lyssky og helst heng i bakgatene, er altså dette ein betre stad å besøke enn den andre butikken som ligg på travle Aker Brygge. Er du heldig kan du møte popstars/rockstars som tiggar styling i showroomet i underetasjen. Ta med autografblokka!
Favorittar til sommergarderoben er blandt anna blomstrete kneppekjolar med snitt som skrik saloon-girl og tennissko med ankelreim.

 

Åpningstider: 10-18 (17)

Majorstua
Sorgenfrigata 17A
0365 Oslo

Foto: Solveig Knutsen / Palookaville

Foto: Solveig Knutsen / Palookaville

Foto: Solveig Knutsen / Palookaville

Foto: Solveig Knutsen / Palookaville

Modellene Nora og Mari Eldjarn Borgersen i Mardou & Dean Foto: Solveig Knutsen / Palookaville

Modellene Nora og Mari Eldjarn Borgersen i Mardou & Dean
Foto: Solveig Knutsen / Palookaville

AKER BRYGGE – PS #2

Den suksessfulle designerduoen Mardou & Dean har med sine basics fått et solid fotfeste i den norske motebransjen. Med butikk nummer to har brandet fått et solid fotfeste i bybildet i Oslo. Butikken på Aker Brygge er full av kontraster og kler kolleksjonen enormt. Det første man blir møtt av er et utstoppet flamingopar. En flokk origamisvaner henger i taket. Gamle bøker og syutstyr lager en fin kontrast til aktuelle detaljer i betong, messing og tre. I tillegg til jeans, basics og skinnjakker finner man også lekre shearlingpelsjakker, sexy, kroppsnære cocktailkjoler og nydelige perlebesatte fløyelsbolleroer ala Yves Saint Laurents russiske ballett- og operakolleksjon.

Foto: Hinda Fahre / Palookaville

Foto: Hinda Fahre / Palookaville

 

Åpningstider: 10-20 (18)

Aker Brygge
Holmensgate 4
0250 Oslo

www.mardouanddean.com