klassiske skjønnhetslooks

Leppestift, liner, hårføner og en liten tanke på at "less is more" er det man behøver for å skape fire klassiske skjønnhets-looks

Foto: Rune Bendiksen / Palookaville
Hår: Lars Eitran / Style Management
Make-up : Linda Nicolaisen
Modell : Monika / Team Models
Tekst: Jonas Øren

SE BUNNEN FOR PRODUKTENE SOM ER BRUKT.

 

1. Klassisk cateye og bee hive

En solid eyeliner, også kallet cateye eller vinget kajallinje er en signatur for svært mange. ikke så rart kanskje, da den kraftige linjen skaper en forlengelse av øyelokket, og gjør at ØYET VIRKER STØRRE. Det sorte "katteøyet" er en mer sofistikert – avansert om du vil – look enn det helsorte øyet, som igjen fremstår mer rocka. 

 

BEEHIVE ER NAVNET PÅ FRISYREN SOM ER GJORT IKONISK AV KVINNER SOM SOPHIA LAUREN IVANKA TRUMP og patsy stone. frisyren, som også er kallet b-52 da formen etterligner et boieng b52-fly, ble til på 60-tallet. det er ikke en hårfassong man ser i stor grad på gata i dag, men designere som mellom annet miuccia prada er glad i ta den fram i forbindelse med kampanjer og motevisninger.

1.

2. røde lepper

et par markante lepper er gjerne det eneste som trengs for en helhetlig og elegant look. om man ønsker en klassisk, kjølig rødtone eller en varmere farge som går mot det oransje eller brune, er uansett det viktigste å tenke på at underlaget – huden – ikke gjør for mye ut av seg. at huden er naturlig frisk og jevn, med ikke så mye mer enn litt blush, gjør at fokuset går til leppene. unngå contouring og avansert øyensminke.

2.

3. innrammede øyne og myke krøller.

På samme måte som med leppene over; når det kommer til å holde fokus på øynene, gjelder det å unngå elementer som da vil dra fokus til andre steder. Altså, skap en frisk og naturlig base, uten for mye forming av ansiktstrekk, og hold leppene naturlige. Denne vingeformen er en ekstensjon av cat eye-linjen vist ovenfor, med en underlinje som ligger et par millimeter under nedre øyevippefestet.

Et tips er å tegne på alle ytterpunkter før man trekker linjen. Man kan også skissere linjen med en mykere kajalblyant før man trekker den endelige linjen med flytende liner.

Om du velger ruller eller krølltang, gjør deg selv en tjeneste å børst ut krøllene for volum og bounce heller enn sukkersøte korketrekkere.

 

3.

4. myk, nedtonet øyevinge og pullback

For å skape en mykere linje som også forlenger øyelokket og åpner øyet kan man gå inn og skape en vinge med samme øyenskygge-tone som man har innerst i øyebuen. Denne kan også egges under øyet. Ved å gå inn med en mykere farge i overgangen og jobbe med å blande to eller tre toner, vil man kunne skape en definert vinge som enkelt kan korrigeres i prosessen. 

I motebildet i samtiden ser man mange fuktige og sleeke pullbacks. Quiff-frisyren er blitt vanligere blant menn og kvinner med kort hår. Ved å lett tupere noe av håret som ligger i felt fra midt på hodet og frem, kan man legge luggen over dette. børst godt over og fest med nåler. 

4.


PREPP:

Hud: Wonderglow" primer fra Charlotte Tilbury, Luminus Foundation i Naturelle fra Glo Skin Beauty, Skin Food fra Weleda brukt som highlighter, Pro Conceal and Correct palette/ dark fra Mac Cosmetics brukt til konturering Fix +.

Hår: Pure Abundance Style Prep, Texture Tonic i bunn, Phomollient, Shampure Dry-Conditioner i lengder for varmebeskyttelse. Finish: Control Force som siste finish og Pure Abundance Hair Potion for å leke rundt og endre på formene. Alt fra AVEDA
 

MAKE-UP:

1.
Artist Palette Colume 1 – Nudes fra MAKE UP FOR EVER

Solar Eye Polish fra RMS Beauty

Eyeliner Effet Faux Cils Shocking eyeliner fra YSL

Nude gloss» fra Glo Skin Beauty


2.
Cream Color Base Rouge in Bronze fra Mac Cosmetics>

Vino lipliner og Matte Diva lipstick fra Mac Cosmetics

Mega Shine Lip Gloss Clear fra NYX PROFESSIONAL MAKEUP

False lash effect Mascara» fra Max Factor

 

3.
Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette fra Chanel

Artist Palette Colume 1 – Nudes fra MAKE UP FOR EVER

Eyeliner Effet Faux Cils Shocking eyeliner fra YSL

Cream Color Base Rouge in Bronze fra Mac Cosmetics

Lip Gloss - Pink Beige fra Bobbi Brown

 

4.
Naked Heat Palette fra Urban Decay

Kohl Eye Pencil Black» fra Max Factor

Master Strobing Stick Medium fra Maybelline

Nude gloss fra Glo Skin Beauty